Można byłoby zorganizować taki zlot gdzie sprzedawane byłyby różne gadżety związane z PARAMORE
Wiem że trochę trudne to ale jest mozliwe do zrobienia
Tylko trzeba wtedy ustalić miejsce , czas i zdobyć pozwolenie (jeśli trzeba) na taki zlot
A wy co sądzicie ?
15-04-2010 23:05
Użytkownik
Postów: 1026 Data rejestracji: 31.12.09 Miejscowość: Warszawa
nie wiem kto i co ma sprzedawać, ale mniejsza. ja jestem za łodzią i warszawą (kiedykolwiek praktycznie) albo gdzies nad morzem, bo w sierpniu będę z deą w kołobrzegu prawdopodobnie
16-04-2010 15:41
Użytkownik
Postów: 291 Data rejestracji: 01.05.09 Miejscowość: Malbork Wiek: 14
Ja sądzę, że najlepsza by była Warszawa. Tak na logikę.
Mi by to oczywiście kompletnie nie odpowiadało, ale nie będę przecież patrzeć tylko na moje potrzeby. Jestem dobroduszna ;D Jeśli chodzi o mnie to mogłabym co najwyżej pojechać do Rzeszowa, co oczywiście nie wypali, więc uznajmy, że napisałam tylko ten pierwszy akapit ;D
16-04-2010 20:15
Użytkownik
Postów: 229 Data rejestracji: 28.12.09 Miejscowość: Konstancin-Jeziorna Wiek: 16
Ja tez uważam że najlepsza jest wawa, bo jest w środku i raczej nie ma problemu z dojazdem, nawet z jakiegoś totalnego zadupia raz na jakiś czas jedzie tam jakiś pks.
16-04-2010 20:37
Użytkownik
Postów: 1026 Data rejestracji: 31.12.09 Miejscowość: Warszawa
Ja też jestem za Warszawą. A co do miejsca... to zależy, na jaką skalę przedsięwzięcie chcemy z tego zrobić.;p Bo jeżeli coś dużego, to trzeba by zacząć już w sumie jakieś konkretniejsze przygotowania etc.